|
Reggae w Polsce Muzyka i kultura reggae, nowe płyty, aktualności i dyskusje
|
|
|
Jesteś zalogowany/a jako:
|
|
|
« powrót do listy wątków |
|
dysio 05/03/2010 23:43:38 (dyskutant) |
Bardzo mi przykro że ostatnio mnoży się tematów "mój nowy riddim" ;)
Ale zapraszam do posłuchania co mam do zaprezentowania ja :) Moja najświeższa produkcja w stylu modern roots [www.myspace.com] pozdro |
|
micowhy 09/03/2010 12:54:20 (dyskutant) |
Ładne to, bardzo :) Można się spodziewać jakiejś wersji z wokalem?
pozdro |
|
say 09/03/2010 13:06:09 (nałogowy dyskutant) |
bardzo ładnie, nie ma się czego wstydzić, wręcz przeciwnie! ------------------------------------------------------------------------ cooperation is better than competition ||| [www.myspace.com] |
|
kleehot 09/03/2010 13:18:15 (stały dyskutant) |
Mam możliwość śledzenia Twoich poczynań od dłuższego czasu więc mogę subiektywnie;) stwierdzić, że rozwijasz się w zastraszającym tempie :) Tak trzymaj ! Chociaż z drugiej strony modern roots to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej i wiem, że stać Cię na więcej niż takie komercyjne cukiereczki ;P Each One Teach One In Bass We Trust [www.myspace.com] |
|
dysio 09/03/2010 17:46:17 (dyskutant) |
a wielkie dzięki ;)
oczywiście wersje z wokalem będą - riddim jest do kupienia... narazie szykują się przynajmniej 2 pozdrawiam |
|
BRODI 11/03/2010 15:31:09 (ultradyskutant) |
riddim jest do kupienia
Gdzie? Jaka cena? ............................................................................... [www.myspace.com] [soundcloud.com] |
|
dysio 12/03/2010 00:01:51 (dyskutant) |
BRODI jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv, wyślę Ci namiary na mnie
pozdro [www.myspace.com] |
|
EMZK 12/03/2010 08:20:48 (superdyskutant) dyskutant+ |
fajne !
tylko pianinko w górnym rejestrze tak troche plastikiem leci, może warto się rozejrzeć za jakąś porządną biblioteką tego instrumentu (albo PianoteQ) ładne bębny (zazwyczaj w domowych produkcjach tu jest największa wtopa a u ciebie jest spoko) nie wiem jak z basem, muszę posłuchać na głośnikach normalnych. jestem na tak ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Raz na cztery lata są Mistrzostwa Świata ;-) www.reggaebezbasu.pl Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 12/03/2010 08:21:21 przez EMZK. |
|
LadyD. 14/03/2010 19:42:13 (dyskutant) |
Jak dla mnie riddim wyszedł super, no i nie wiem czy wsłuchaliście się w gitarę elektryczną... zagrywki MEGA!!! I tak najbardziej lubię twoje dub'ową twórczość ale roots też chwyta ;)
Pozdrawiam i powodzenia Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 14/03/2010 19:42:58 przez LadyD.. |
|
DjHoldys 14/03/2010 20:29:07 (hiperdyskutant) dyskutant+ |
Cytat: podobne odczucia, pianinko troche kuleje, bebny maja bardzo fajne przejscia , basik niziutko ! 4 z plusem jak w morde strzelil . Powodzenia dla autora w znalezieniu labelu |
|
dysio 09/06/2010 15:21:29 (dyskutant) |
Na moim profilu do odsłuchania nowy, mocno dubowy kawałek I&I Chant.
Gościnnie Lady Dębowa (wokalizy) i Kilian (melodika) www.myspace.com/thedubrising Kawałek dostępny do ściągnięcia na kompilacji Dub Fresh Air www.4weed.net [www.myspace.com] |
|
dysio 06/09/2010 11:32:49 (dyskutant) |
Harbata rRiddim by dubrising
Nowy mocno rootsowy riddim na jazzowej harmoni czyli herbata roots ;) do odsłuchania także na moim profilu myspace www.myspace.com/thedubrising [www.myspace.com] |